Piatra naturala piatra decorativa piatra ornamentala piatra cubica
 

S.C. Madera Ro S.R.L.

Str. Gradinarilor nr. 42
Codlea, jud. Brasov

Tel: 0722 555743

E-mail:  piatrabrasov@gmail.com

 


Despre Noi

Societatea comerciala Madera-RO SRL produce si comercializeaza piatra cioplita manual, folosita in constructii la decoratiuni ornamentale, pavaje pietonale, placari verticale, pavaje grele, fantani arteziene, seminee, decoratiuni de gradina, alei de gradina,etc.

Piatra este o roca bazaltica de tip vulcanic foarte rezistenta la inghet-dezghet, uzura, compresie, contine minereu de fier ceea ce face ca la suprafata sa sa aiba o varietate de culori de la maro ruginiu la maro inchis, bej, gri, verde, etc.

 
Cautam distribuitori in toata tara
Produsele decorative “Madera-RO SRL” pentru decorarea spatiilor exterioare si interioare pot imbunatati in mod ideal aspectul lor. De asemenea, curtea si zona de gradina imbogatesc aspectul casei, deci o decorare adecvata cu piatra naturala decorativa sau ornamentala poate conferi o nota de sofisticare a acestora.

Preturi
Preturile pornesc de la 17 Lei/mp si pot fi negociabile pentru cantitati mai mari de 200 mp !

Cautam distribuitori in toata tara Pentru Distribuitori/Societati avem oferte avantajoase !

Transport
Transportul / livrarea la destinatie se poate face cu firme de transport / curierat cu care colaboram, la preturi avantajoase !

 


Copyright © 2011 Madera - Piatra Naturala Decorativa | Powered by Agentia de Anunturi DID.RO

Materiale de constructie
Despre Madera-RO SRL Piatra naturala decorativa Distribuitori piatra naturala Galerie Foto Piatra naturala Date de contact Madera-RO SRL Prima pagina